fbpx

Általános szerződési feltételek

Amely létrejött a “Dr. Szeg Ede krónikái” interaktív online játékot (továbbiakban: Szolgáltatás) üzemeltető ExitGame Kft. (6724 Szeged, Ősz utca 25. III/12., a továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltatás igénybevevője (továbbiakban: Felhasználó) között.

 

  1. Szolgáltatás igénybevétele

(1) A Szolgáltatás igénybevétele, azzal kapcsolatos információk kérése regisztrációhoz nem kötött.

(2) A Szolgáltatás igénybevétele a Szolgáltató közösségi média platformjain, honlapján megosztott vizuális rejtvény megoldásával, vagy az ott szereplő linkről lehetséges.

(3) A Felhasználó a Szolgáltatást regisztráció nélkül igénybeveheti.

(4) A Felhasználónak semmilyen személyes adatot nem kötelező megadnia.

(5) A Szolgáltatás igénybevétele önkéntes és díjmentes.

(6) Felhasználó a Szolgáltatásra való jelentkezéssel elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket.

(7) Felhasználó  a Szolgáltatás során bizonyos estetekben e-mail üzenetet kell, hogy küldjön a Szolgáltató által megadott e-mail címre.

 

  1. Felhasználó e-mail adata

(1) A Szolgáltatás során történő e-mail küldéssel a Felhasználó nem vesz igénybe Hírlevél-szolgáltatást.

(2) A Szolgáltató a Felhasználó által megadott e-mail címről nem vezet nyilvántartást, nem használja fel marketing vagy egyéb célokra. Az e-mailcímek kizárólag egy, harmadik fél számára hozzá nem férhető e-mail fiókban szerepelnek.

 

  1. A játék menete

(1) A Szolgáltatás során a Felhasználó különböző offline és online logikai feladatokat old meg, amelyekhez instrukciót a Szolgáltató által létrehozott weboldalakon talál, illetve a megadott e-mail címre kap.

(2) A Szolgáltatás során Felhasználó e-mail mellékletként audio- és/vagy vizuális tartalmakat kaphat.

(3) A Szolgáltatás nem tartalmaz jogszabályba ütköző, trágár, harmadik személy jogait, közerkölcsöt vagy közízlést sértő tartalmat.

 

  1. A játék lemondása

(1) Az igénybevett Szolgáltatás semmilyen kötelezettséggel nem jár, annak törléséről vagy lemondásáról Felhasználó nem köteles tájékoztatni Szolgáltatót.

(2) Amennyiben Felhasználó a Szolgáltatás igénybevételét követően legalább öt napig nem jelentkezik, Szolgáltató egy egyszeri emlékeztető e-mailt küldhet ki a Felhasználó által megadott e-mail címre.

 

  1. Részvételi feltételek

(1) A játékban mindenki kizárólag saját felelősségére vesz részt.

(2) A Szolgáltatás nem rendelkezik foglalási időpontokkal sem pedig időkorláttal, azaz, bármikor és bármeddig igénybe vehető.

(3) Szándékos károkozás esetén Szolgáltató a kár megtérítését Felhasználóra átháríthatja.