Megoldás
és
visszaállítás

Mi is az a HexBox?

A HexBox egy exkluzív élményutalvány az ExitGame szabadulószobába.
Ez a fából készült rejtvénydoboz apró feladványokon keresztül teszi próbára az ajándékozottat. Az utolsó feladat egy teljes értékű ajándékutalványt rejt, amit 2024. december 25-ig lehet felhasználni az ExitGame bármelyik szobájába.

Megfejtések

A HexBox legfelső szintje kézzel könnyedén leemelhető.
Az Útvesztőben a labirintus közepéből kell eljutni a kijáratig. A mozgás egyenes vonalon történik úgy, hogy a HexBox oldalán található tekerővel „előre-hátra”, míg magának a labirintusnak a tekerésével oldalirányba lehetséges mozogni. A kijárathoz érve a teljes szint levehető.
A Kapu kinyitásához először a „kulcsot” szükséges megtalálni. Ez a kapu aljában található kerek elem, amely kicsavarható. A kivett elemen található alsó, kisebb hengert le kell tekerni, majd a kulcsot a kapu közepébe helyezni. Így a kapu lecsúsztatható az alatta lévő szintről. Amennyiben a kulcs betekerését követően a kapu szint még nem mozdul, érdemes kicsit kintebb tekerni a kulcsot.
A Tenger legalja kivehető, így bújik elő a kincsesláda. A láda feletti apró pöcök letolásával a tenger leemelhető lesz, és hozzájutunk a kincshez.

Visszaállítás

Copyright 2023 – ExitGame

Email: info[at]exitgame.hu

Telefon: +36 20 551 3948