Egy sokoldalú ajándék

Elfogyott!

Jelenleg sajnos nincs már rendelhető HexBox!
Kövess minket Facebook oldalunkon, mert jövő évben lesz még rendelési lehetőség - sőt, egyéb újdonságok is!

A Himalája egy eldugott völgyében áll egy torony. Formája különös, szabályos hatszög; bejárat, ajtó vagy ablak nincs rajta. Az a szóbeszéd járja, hogy nem ember alkotta – mégis emberi.

Mi is az a HexBox?

Egy ajándék

Egy ajándékutalvány

Egy rejtvénydoboz

Egy dísztárgy

A HexBox egy exkluzív élményutalvány az ExitGame szabadulószobába.
Ez a fából készült rejtvénydoboz apró feladványokon keresztül teszi próbára az ajándékozottat. Az utolsó feladat egy teljes értékű ajándékutalványt rejt, amit 2024. december 25-ig lehet felhasználni az ExitGame bármelyik szobájába.

A rejtvénydoboz játékideje 12-18 perc. A HexBox visszarendezhető, vagyis újból és újból megfejthető!

A HexBox ára 29.000 Forint.

Gyakran ismételt kérdések és válaszaik

A HexBox maga a rejtvénydoboz, amiben egy teljes értékű ExitGame ajándékutalvány található. Ezen kívül a csomag tartalma egy tájékoztató, amiben a rejtvénydoboz története, egy rövid ismertető, valamint a megoldásokat tartalmazó QR-kód szerepel.

Egy felnőtt tenyérben kényelmesen elfér. Pontos paraméterei: 14cm x 14cm x 7cm. Anyagát tekintve vízbázisú lazúrral kezelt nyír rétegelt lemez.

A feladatok rövid, logikai és manuális feladatok. Maga a HexBox öt szintből áll, azaz négy feladatból. Mindegyik szint kinyitására kell rájönnöd, hogy a következő szinthez juss. A legvégső szint rejti az ajándékutalványt.

Pánikra semmi ok, a HexBox mellé kapsz egy útmutatót is, amely mind a feladatok megoldását, mind pedig a „visszaállítási” lépéseket tartalmazza. Így, ha elakadsz, bármikor meg tudod nézni a következő lépést.

Így bizony! A HexBox egy teljes értékű, azaz 13.000 Ft értékű utalványt tartalmaz, ami az ExitGame szababdulószoba bármelyik szobájába felhasználható. Az utalvány 2024. 12. 25-ig érvényes.

További kérdés esetén keress minket emailben vagy telefonon!

Copyright 2023 – ExitGame

Email: info[at]exitgame.hu

Telefon: +36 20 551 3948